'Vanhaezebrouck gebruikt Genk en Club Brugge om spelers te motiveren'

'Vanhaezebrouck gebruikt Genk en Club Brugge om spelers te motiveren'

18-10-2018 09:18
22

Door de overwinning tegen Zulte Waregem (1-2) is het nog net geen crisis bij RSC Anderlecht. De club beseft echter dat het beter moet. Hein Vanhaezebrouck wil de slechte reeks koste wat kost wegvagen. Hij heeft dan ook een plannetje bedacht.

Anderlecht kende een bijzonder zwaar programma de laatste weken. Zo waren er de verplaatsingen naar Club Brugge en KRC Genk, maar ook de thuisduels tegen Antwerp en Standard. Dat zorgde voor weinig punten, maar ook een makkelijker programma de komende weken. Dat heeft Hein Vanhaezebrouck nu ook gebruikt om zijn spelers te motiveren.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Vanhaezebrouck deze week de wedstrijdprogramma's van Anderlecht, Club Brugge en Genk heeft opgehangen in de kleedkamer. Zo wil hij duidelijk maken dat de moeilijkste weken voor Club Brugge en Genk er nog aan moeten komen.

Club Brugge moet nog op verplaatsing spelen tegen STVV, Genk en Charleroi. Ook de thuiswedstrijd tegen Genk (plus de Champions Leaguewedstrijden) staat op het programma. Genk moet op verplaatsing naar Club Brugge, Antwerp en Standard.