'Anderlecht zonder flanken en Boeckx, nog steeds twijfels over Trebel en Morioka'

'Anderlecht zonder flanken en Boeckx, nog steeds twijfels over Trebel en Morioka'

18-10-2018 08:48
13

Anderlecht begint weer aan de competitie met een wedstrijd tegen Cercle Brugge. Dat zal niet met de sterkst mogelijke ploeg gebeuren. Zo zijn er enkele afwezigen en twijfelgevallen.

Zo kan Hein Vanhaezebrouck zeker geen beroep doen op zijn twee flanken. Elias Cobbaut is nog steeds geblesseerd en Alexis Saelemaekers is er door schorsing ook niet bij. Tegen Cercle Brugge zit hij de eerste van zijn twee schorsingsdagen uit na zijn rode kaart tegen Union.

Bij Anderlecht moet men ook hopen dat Thomas Didillon fit blijft. Tweede doelman Frank Boeckx sukkelt namelijk met een liesblessure. Hij zou enkele weken aan de kant moeten blijven. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Verder is er nog het vraagstuk-Trebel. De middenvelder sukkelt ook al een tijdje met een blessure. Hein Vanhaezebrouck gaf zijn kapitein deze week alvast rust. Hij zou toch inzetbaar moeten zijn voor de partij tegen Cercle Brugge. Ook Ryota Morioka lijkt klaar voor de partij. Hij had last aan de knie, maar een scan wees alleen een kneuzing uit.