'Hazard kan fortuin verdienen in 'Operatie Hazard' van Chelsea'

'Hazard kan fortuin verdienen in 'Operatie Hazard' van Chelsea'

18-10-2018 08:01
2

Chelsea zet alles op alles om Eden Hazard aan boord te houden. De Londenaren willen op korte termijn onderhandelen over een nieuw contract en zijn bereid hem de bestbetaalde speler ooit te maken van de club.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Over hoeveel Hazard zou moeten verdienen is nog niet gesproken. Wat Engelse media melden is dan ook puur speculatie. Het staat wel als een paal boven water dat Chelsea Hazard graag wil behouden en daar ver voor wil gaan. Onderhandeld wordt er dus nog niet, maar de eerste contacten zijn wel al gelegd.

Hazard strijkt bij Chelsea al 230.000 euro per week op, maar dat salaris valt volledig in het water bij wat concurrent Manchester United betaalt. Ook Manchester City betaalt naar verluidt meer. 'Een looncategorie die Hazard ook mag ambiëren. Plezier is nog altijd zijn grootste drijfveer, maar hij kent zijn waarde. Bestbetaalde Rode Duivel in Engeland is momenteel Kevin De Bruyne. Hij strijkt gegarandeerd ruim 300.000 euro bruto per week op zonder bonussen', schrijft Het Laatste Nieuws.

De flankspeler kan de teugels stevig in handen nemen als hij plaatsneemt aan de onderhandelingstafel. Zijn verbintenis loopt over twintig maanden af. Hazard heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een liefde koestert voor Real Madrid. Volgens HLN 'snakt' hij naar een nieuwe uitdaging. 'Hoelang is hij nog bereid te wachten op Real?', vraagt de krant zich af.