Bayat laat ook sporen na bij Nantes, supporters laten van zich horen

Bayat laat ook sporen na bij Nantes, supporters laten van zich horen

18-10-2018 07:48
4

De tentakels van Mogi Bayat reiken ver. Niet alleen in België, maar ook in Frankrijk. Bij FC Nantes werkt men wel vaker samen met de makelaar. Dat lijkt zich nu te wreken.

Net zoals bij RSC Anderlecht in het verleden is Bayat ook huismakelaar van de Franse club Nantes. De makelaar is goed bevriend met voorzitter Waldemar Kita, die dan ook vaak een beroep doet op Bayat. Momenteel loopt het niet al te best bij Nantes, dat op de op één na laatste plek in de stand staat. De supporters laten nu ook van zich horen.

Via de officiële kanalen geeft de supporters Brigade Loire 1999 aan dat het dit weekend actie zal voeren. De ploeg van Anthony Limbombe, Kalifa Coulibaly en Kara speelt dan tegen Toulouse, maar de supporters zullen de eerste elf minuten niets van zich laten horen. 'Om de laatste elf jaren van wanbeleid aan te tonen', klinkt het.

'De naam van Nantes is deze week weer in opspraak gekomen in een hallucinante situatie. Wij willen niets meer te maken hebben met zulke verfoeilijke persoonlijkheden in het voetbal', doelend op Bayat en voorzitter Kita. Ook de bouw van het nieuw stadion wordt aangeklaagd. Zo hopen de supporters vooral dat hun huidig stadion wordt gerenoveerd en niet vervangen door een nieuwe arena.