'Heel Club Brugge staat voor 200 procent achter Leko, hij komt weer terug'

'Heel Club Brugge staat voor 200 procent achter Leko, hij komt weer terug'

18-10-2018 07:00
27

Ivan Leko heeft een heel bewogen periode achter de rug. De Kroaat wordt door het parket verdacht van witwaspraktijken, al gaat dat volgens zijn advocaat Walter Van Steenbrugge amper om één niet aangegeven betaling. Het was een moeilijke periode voor de Kroatische trainer, maar hij heeft al zeker één houvast: Club Brugge.

Volgens zijn assistent Edward Still gaat het steeds beter met de Kroaat. "Het gaat... redelijk goed met Ivan. Eigenlijk kan of wil ik niet te veel zeggen over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Ik kan wel zeggen hoe hij in elkaar zit. Ivan is een goede, eerlijke man. Echt waar", klinkt het.

Club Brugge steunt hem ook in deze zaak. "Heel Club Brugge staat voor 200 procent achter de coach. De staf, het bestuur, de supporters. We gebruiken al onze energie om hem te ondersteunen. Want Ivan is belangrijk voor de ploeg. We weten dat hij onze steun nodig heeft", zegt Still in Het Laatste Nieuws.

Waasland-Beveren
Leko staat vrijdag weer in de spotlights, voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. "Natuurlijk heeft hij het niet makkelijk. Maar Ivan vindt nog steeds dat we de mooiste job ter wereld hebben. Dat is niet veranderd."

Still gelooft dan ook dat Leko niet bij de pakken zal blijven neerzitten. "Toen we samen bij STVV werkten, was onze start dramatisch. Na vijf, zes maanden stonden we laatste. Achttien maanden later was Ivan Leko kampioen van België. Nu komt hij weer terug. Zéker van", geeft Still aan.