Rode Duivel gelukkig met nieuwe kans: Je moet altijd klaar zijn om te spelen

Rode Duivel gelukkig met nieuwe kans: "Je moet altijd klaar zijn om te spelen"

17-10-2018 23:02
3

Simon Mignolet mocht afgelopen dinsdag nog eens een wedstrijd op hoog niveau spelen. De doelman kreeg een kans van Roberto Martinez tijdens de oefenpot tegen Nederland (1-1). Dat heeft hem duidelijk deugd gedaan.

"Ik wil de bondscoach bedanken voor deze opportuniteit. Het deed deugd om nog eens te mogen spelen", vertelde Mignolet na de match aan Het Laatste Nieuws. "Ik moet er staan als het moet. Weet je, na zo'n wedstrijd weet je weer waarom je elke dag hard traint."

"Het ligt niet in mijn karakter om onrustig te worden. Ik probeer mijn hoofd erbij te houden. Trouwens, het is niet zo dat ik naar België kom met de ingesteldheid: 'Ik ga weer op de bank zitten. Ik ben 30 intussen. Waarmee ik wil zeggen dat ik me niet snel meer opjaag."

De doelman keert nu terug naar Liverpool, waar hij de komende weken opnieuw de bank mag warm houden. Aan een transfer denkt hij momenteel echter nog niet. "Laat me hier eerst even van genieten. Daarna draai ik de knop wel weer om. Je moet altijd klaar zijn om te spelen."