'Het is typisch Arsenal... Hoe kunnen ze nou zo'n kwaliteitsspeler laten gaan?'

'Het is typisch Arsenal... Hoe kunnen ze nou zo'n kwaliteitsspeler laten gaan?'

17-10-2018 22:48
18

De clubleiding van Arsenal maakt een grote fout met Aaron Ramsey. Dat stellen oud-spelers Paul Merson en David Seaman. De middenvelder uit Wales beschikt over een aflopend contract en alles wijst erop dat er niét verlengd gaat worden.

Omdat Ramsey geen plannen heeft voor een winters vertrek, zal hij aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uitlopen bij Arsenal. Dat gaat er slecht in bij Merson. "Het lijkt erop dat de manager (Unai Emery, red.) heeft gezegd: ik kan elders beter krijgen", aldus de oud-middenvelder bij talkSPORT. "Het is typisch Arsenal... Hoe kunnen ze nou een kwaliteitsspeler als Ramsey laten gaan?"

Everton, Manchester United, Liverpool, Chelsea en Juventus hebben allemaal belangstelling voor Ramsey. Seaman is het eens met Merson. "Arsenal was er vroeger als de kippen bij om te verlengen met belangrijke spelers, maar daar is nu geen sprake meer van. Het is nu al een paar keer gebeurd dat spelers met een aflopend contract vertrekken. Nu weer de situatie met Ramsey... Het is niet te begrijpen."