Martinez doet een vriendendienst voor Mourinho: “Zou niet eerlijk zijn”

Martinez doet een vriendendienst voor Mourinho: “Zou niet eerlijk zijn”

17-10-2018 11:01
4

De Rode Duivels kwamen dinsdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Nederland. Marouane Fellaini kwam niet in actie. Na de match verklaarde Roberto Martinez waarom hij geen beroep deed op Big Fella.

Maandag bleef Fellaini al binnen tijdens de groepstraining. De middenvelder had een lichte blessure opgelopen en in de oefenmatch tegen Oranje wilde Martinez geen risico nemen. "Hij moet klaar zijn voor de match van zaterdag. Nu was hij geen honderd procent."

Jose Mourinho krijgt wel een fitte speler terug voor de match tegen Chelsea. "Het is een belangrijke match en het is niet eerlijk om een beroep te doen op spelers die niet volledig klaar zijn. Binnen twee dagen is Fellaini weer speelklaar", noteerde L'Equipe uit de mond van de bondscoach.

De match tussen Chelsea en Manchester United start zaterdag om 13.30 uur. Momenteel staat Manchester City aan de leiding in de Premier League met twintig punten. Ook Chelsea verzamelde tot nu toe twintig punten, maar scoorde minder en kreeg meer goals tegen. Manchester United staat op plaats acht met dertien punten.