De vermoedelijke elf: Martinez moet afstappen van zijn geloof, wissels op komst

De vermoedelijke elf: Martinez moet afstappen van zijn geloof, wissels op komst

16-10-2018 07:10
3

In het Koning Boudewijnstadion neemt België het dinsdag op tegen Nederland. Roberto Martinez moet door omstandigheden enkele wissels doorvoeren in zijn basiselftal.

De Spanjaard stelt graag dezelfde spelers op, maar tegen Oranje is dat niet mogelijk. Thomas Vermaelen viel tegen Zwitserland geblesseerd uit en staat weer een tijd aan de kant. Maandag op training waren er dan weer zorgen omtrent Vincent Kompany. Jan Vertonghen zit door een blessure ook niet bij de selectie, waardoor Dedryck Boyata en Jason Denayer in de basis worden verwacht. Thibaut Courtois en Toby Alderweireld blijven staan.

Ook de flanken zullen anders zijn. Yannick Carrasco en Thomas Meunier krijgen rust. In hun plaats lijken Nacer Chadli en Thorgan Hazard te komen. Het centrale middenveld met Youri Tielemans en Axel Witsel blijft hetzelfde.

Voorin start Martinez met zijn sterktste drie. De kans is wel groot dat Eden Hazard, Romelu Lukaku en Dries Mertens na de rust vervroegd naar de kant mogen.

De vermoedelijke elf: Courtois: Boyata, Denayer, Alderweireld, Witsel, Chadli, Castagne, T. Hazard, E. Hazard, Lukaku, Mertens