Anderlecht-beloften winnen makkelijk, Racing Genk wint topper tegen Club

Anderlecht-beloften winnen makkelijk, Racing Genk wint topper tegen Club

15-10-2018 20:45
5

Anderlecht heeft in de Beker Van België voor beloften met 1-3 gewonnen van Sporting Charleroi. De Senegalees Mohammed Dauda maakte alledrie de goals voor Anderlecht. Racing Genk won ondertussen met 2-0 van Club Brugge in de reguliere competitie.

Dauda scoorde vorig seizoen al aan de lopende band bij de beloften en gaat op dat elan door. Tegen Charleroi maakte hij de 0-1, 0-2 en 0-3. Bij het A-team van Anderlecht wil het voorlopig nog niet lukken. Hij speelde er nog maar 61 minuten en kwam niet tot scoren. Bij de beloften wordt de beker eerst gespeeld in een poulefase. Door de zege op Charleroi heeft Anderlecht zich geplaatst voor de volgende ronde. Eerder won het al van Eendracht Aalst met 2-0. Tegen Tubeke bleef het 0-0.

Racing Genk en Club Brugge werkten dan weer een gewone competitiewedstrijd af, die de thuisploeg won met 2-0. Racing Genk komt zo op één punt van de tweede plaats van Club Brugge. Bovendien heeft het nog een wedstrijd tegoed. Antwerp kan alleen leider worden als het volgende week maandag wint van Cercle Brugge.