Mirallas wil absoluut slagen in de Serie A: ''Dit is een perfecte club voor mij''

Mirallas wil absoluut slagen in de Serie A: ''Dit is een perfecte club voor mij''

15-10-2018 14:25
4

Na enkele mindere seizoenen is Kevin Mirallas bij Fiorentina terechtgekomen. Mirallas heeft zijn draai in Italië gevonden en hoopt dat de samenwerking met Fiorentina niet tot één jaar beperkt blijft. 

De 31-jarige Mirallas wordt uitgeleend door Everton, dat tijdens de onderhandelingen akkoord ging met een optie tot koop. Mirallas hoopt dat hij genoeg indruk kan maken om Fiorentina de clausule te laten activeren. "Mijn grootste doel is om bij La Viola te blijven, om het bestuur te overtuigen om de optie in mijn contract te lichten. Want ik wil mijn tocht hier nog lang verderzetten'', spreekt onze landgenoot duidelijke taal in La Nazione.

Met één basisplaats en drie invalbeurten in de eerste acht competitiematchen (0 goals, 0 assists) heeft Mirallas nog werk aan de winkel. De 60-voudig Rode Duivel wil er echter alles aan doen om te slagen. "Dit is een perfecte club voor mij. Ik houd van de stad, die prachtig en verwelkomend is. Alles is hier super en ik wil bewijzen dat ik hier op mijn plaats zit. Voor mij is dit geen tijdelijke ervaring, het is mijn hoogste doel om te blijven."