Hoofdaandeelhouder KV Mechelen komt met boodschap

Hoofdaandeelhouder KV Mechelen komt met boodschap

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 23:05zo 14-10-2018 om 23:05

‘Operatie Propere Handen’ kwam hard aan bij KV Mechelen. Beleidsbepalers Olivier Somers en Thierry Steemans zitten in de cel en sportief directeur Stefaan Vanroy werd inmiddels vrijgelaten.

De supporters toonden zich eerder al en nu laat ook mede-hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx zich uit over de situatie. "Het zijn moeilijke dagen, ook voor het bestuur. We moeten ons hoofd koel houden”, begint Penninckx tegenover Het Laatste Nieuws.

“Mijn supportershart bloedt, maar we moeten allemaal aan dezelfde kant staan. En er is nog iets belangrijk: zolang het tegendeel is bewezen zijn de bestuurders (Vanroy, Somers en Steemans, red.) onschuldig. We blijven hen steunen."

Poll

Heeft Penninckx hier gelijk?

(251 stemmen)

Plaats een reactie

zondag 14 oktober 2018 om 23:22
Zeker. Wie nu zich veilig voelt. Geloof me. Dat dachten wij ook. Er gaan nog veel hoofden rollen. Eerlijk gezegd harde feiten zijn er wel maar nog niet tegen de club zelf. Al die nu lachen krijgen straks ook met mss slecht nieuws te maken. Van de ene tot de andere seconde bestaat je club mss nimmer. Door het schuld van individuen!!! Zolang er geen uitspraak is..... Zelf in de put kalken en vragen om onderzoek te openen naar het gestink in fie put. Er klopt gewoon iets niet....... Wordt gevolgd....
Vind ik leuk
maandag 15 oktober 2018 om 00:30
Dat hebben wij meegemaakt met Van Noppen ( dat was ook een individu ) en toen waren er vele die er plezier in hadden , wij zijn opgestaan met de hulp van FC Wilrijk en in de kelder van 1ste provinciale terug begonnen en als je hier het negatieve leest dan stel ik mij toch vragen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws