'Barça-trainer Valverde heeft twijfels over toekomst na wisseling van de wacht'

'Barça-trainer Valverde heeft twijfels over toekomst na wisseling van de wacht'

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 22:42zo 14-10-2018 om 22:42

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde twijfelt of hij zijn aflopende contract moet verlengen, melden AS en Diario Sport. De 54-jarige Spanjaard zou zich niet voldoende gesteund voelen in Camp Nou.

Valverde zag technisch directeur Robert Fernández, met wie hij een goede werkrelatie onderhield, afgelopen zomer vertrekken en opgevolgd worden door het duo Eric Abidal-Ramon Planes. Volgens beide Spaanse media is Valverde er niet zeker van dat zijn positie onomstreden is na die wisseling van de wacht. De trainer lijkt de gesprekken over een mogelijke contractverlenging dan ook over de jaarwisseling heen te willen tillen.

Valverde heeft als trainer van onder meer Villarreal, Valencia en Athletic Bilbao een uitstekende reputatie opgebouwd, voordat hij ruim een jaar geleden in Catalonië neerstreek. In zijn eerste seizoen bij FC Barcelona boekte hij wisselende resultaten. De club kon weliswaar een landstitel en een Copa del Rey-winst bijschrijven, maar strandde al in de kwartfinale van de Champions League na een smadelijke 3-0 nederlaag tegen AS Roma.

Plaats een reactie

maandag 15 oktober 2018 om 08:00
Veel heeft die niet verrandert
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws