BILD legt vinger op zere plek: Bayern-vedettes haten 'fietsrevolutie' van Kovac

BILD legt vinger op zere plek: Bayern-vedettes haten 'fietsrevolutie' van Kovac

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 17:35zo 14-10-2018 om 17:35

Hoe lang krijgt Niko Kovac nog het vertrouwen van de clubleiding van Bayern München? BILD schrijft zondag dat vrijwel alle grote namen van de regerend kampioen van Duitsland niet te spreken zijn over het regime van de jonge trainer. 

Bayern presteert al een paar weken ondermaats. Der Rekordmeister won z'n laatste vier wedstrijden niet en is de koppositie in de Bundesliga kwijtgeraakt aan Borussia Dortmund. Duitse media berichten al enkele weken over sluimerende onvrede binnen de selectie van de club.

BILD weet dat Kovac - in de zomer aangesteld als opvolger van Jupp Heynckes - niet lekker ligt bij de ervaren spelers. De 46-jarige oefenmeester staat erop dat elke training wordt afgesloten met een fietsrit van zo'n twintig minuten. Kovac zweert daar al jaren bij. Er wordt in de Allianz Arena gesproken van een heuse 'fietsrevolutie'. De spelers zijn er na enkele maanden helemaal klaar mee. 

Nog een punt van irritatie: Kovac en zijn Kroatische assistenten spreken onderling in hun moedertaal. Een aantal vedettes van Bayern laat aan BILD blijken dit 'respectloos' te vinden. Na de interlandperiode hervat Bayern de competitie met een uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws