Rode Duivel twijfelt nog: Ik heb geen bevestiging dat ik zal spelen

Rode Duivel twijfelt nog: "Ik heb geen bevestiging dat ik zal spelen"

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 17:00zo 14-10-2018 om 17:00

Naast Axel Witsel stond ook Dedryck Boyata zondagmiddag de pers te woord. Hij zat op de bank tegen Zwitserland, maar wordt wel in de basis verwacht tegen Nederland.

Zelf is hij daar echter niet zo zeker van. "Bevestiging dat ik zal spelen heb ik niet, al is er wel een kans door de blessure van Vermaelen. Ik hoop er natuurlijk altijd op, want ik ben klaar en wil graag spelen. Het klopt dat als er een verdediger uitvalt, ik meestal mag starten. Ik voel het vertrouwen van de coach wel. Ik praat ook veel met hem, over mijn positie op het veld en de tactiek. Hij doet vaak een beroep op mij", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws.

Nochtans was hij op het WK wel nog basisspeler toen Vincent Kompany out was. "Het WK lijkt al zo lang geleden. Spijtig, want dat was een fantastische tijd. Nu zijn we al in een nieuw hoofdstuk aanbeland. Vandaag ben ik nog steeds speler van Celtic, wat er gebeurd is in augustus blijft ook daar. Ik moet toegeven: het was moeilijk, maar ik had geen andere keuze dan de knop om te draaien."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws