Witsel moet afscheid nemen: Ik denk dat hij daar klaar voor is

Witsel moet afscheid nemen: "Ik denk dat hij daar klaar voor is"

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 14:15zo 14-10-2018 om 14:15

Zondag was het de beurt aan Axel Witsel om de pers te woord te staan. De Rode Duivel had het onder meer over het vertrek van T3 Thierry Henry, die bijzonder populair was bij de spelers.

Het vertrek van Henry kwam deze week in een stroomversnelling. "Het is snel gegaan en we hebben dan ook niet echt afscheid kunnen nemen van 'Titi'. Maar ik ben er vrij zeker van dat hij tijdens de volgende interlandbreak in november nog wel naar hier zal komen om iedereen nog eens te zien", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Witsel zal hem absoluut missen. "Ik stond wel dicht bij hem: we spraken vaak met elkaar en dan vertelde hij verhalen van vroeger, toen hij nog speler was. Op het terrein was hij de coach, naast het veld kan je onze relatie het best omschrijven als die tussen twee spelers. Ik bekeek met hem ook vaak videobeelden van andere verdedigende middenvelders om te kijken wat ik nog beter kon doen en ook met andere spelers deed hij dat."

Witsel denkt dan ook dat Henry het uitstekend zal doen bij Monaco. "We hebben van zijn raad en ervaring kunnen genieten. Hij heeft op zijn beurt ook geleerd van Roberto Martínez. Het is dus goed dat hij nu de stap kan zetten, ik denk dat hij er klaar voor is."

Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws