Trappelen om plek Vermaelen in te nemen: Tactisch trainen we hard onder Martinez

  Trappelen om plek Vermaelen in te nemen: "Tactisch trainen we hard onder Martinez"

  zondag 14 oktober 2018 om 13:44

  Thomas Vermaelen heeft de groep van de Rode Duivels verlaten en dus komt er een plekje vrij in het basiselftal voor dinsdag, wanneer Nederland naar Brussel afzakt. Dedryck Boyata lijkt de grootste kanshebber om die leemte in te vullen.

  Tegen Zwitserland viel de Brusselaar al in voor Vermaelen. Boyata deed alvast vertrouwen op op de open training van zondag, waar heel wat fans naar kwamen kijken. "Het is altijd een groot plezier om voor onze fans te trainen. We richten onze blik nu op de confrontatie met Nederland", vertelde de verdediger na afloop aan RTBF.

  "Het is een goede ploeg. We kunnen hun kern, het zal een match worden die we zeer serieus moeten nemen. Tactisch werken we hard onder Martinez. Als onze tegenstander zich aanpast aan ons spel, moeten we soms andere keuzes maken om hetzelfde gevaar te brengen als gewoonlijk", lijkt Boyata een tactische wijziging aan te kondigen.

  Poll

  Wie moet Vermaelen vervangen tegen Nederland?

  (348 stemmen)

  Plaats een reactie

  Riddlin +2379
  zondag 14 oktober 2018 om 14:56
  Hopelijk laat hij Kompany gewoon rusten, is toch een onnodige wedstrijd voor hem. Mignolet mag ook nog eens in doel staan voor mij
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws