Hazard neemt gas terug: Beklaag me keuze om bij Chelsea te blijven helemaal niet

Hazard neemt gas terug: "Beklaag me keuze om bij Chelsea te blijven helemaal niet"

14-10-2018 13:09
1

Haalde Eden Hazard ooit al een hoger niveau dan de voorbije maanden? Het is een terechte vraag. De Rode Duivel speelt in dienst van Chelsea FC alles kapot in de Premier League. Dat hij dat niet mag tonen in Real Madrid-shirt, lijkt hem minder parten te spelen dan enkele weken terug.

Hazard flirtte deze zomer lange tijd met De Koninklijke, maar tot een overgang kwam het niet. Dat zorgde voor ontgoocheling, al valt daar op het veld weinig van te merken. "Als je de club voor het blok zet, heb je vaak het laatste woord", blikt de dribbelkont nog eens terug bij Telefoot.

"Ik had dat kunnen doen, maar ik zal nooit in de clinch gaan met een club. Chelsea heeft me veel gegeven en dus heb ik besloten om te blijven. Als ik vertrek bij Chelsea, zal dat in een goede verstandhouding zijn. Zoals ik destijds bij Lille heb gedaan."

En nu geniet Hazard dus weer van het voetballen bij Chelsea. De man die voor de klik zorgde, is ongetwijfeld Maurizio Sarri. "Hij is anders dan Conte of Mourinho", vertelt de Rode Duivel over zijn coach. "Vanaf ons eerste gesprek was het duidelijk: hij wil de bal. Hij is een genie. Technisch is hij de beste."