'Mourinho wil United-record breken en zoekt contact met oude bekende van Genk'

'Mourinho wil United-record breken en zoekt contact met oude bekende van Genk'

13-10-2018 09:39
1

Manchester United-manager José Mourinho wil het transferrecord van zijn club breken door Sergej Milinkovic-Savic naar Old Trafford te halen, meldt The Sun. De 23-jarige Serviër was afgelopen zomer al nadrukkelijk in beeld, maar bleef toch bij SS Lazio en verlengde onlangs zelfs zijn contract.

Volgens de Britse boulevardkrant heeft Mourinho de hoop echter nog niet opgegeven. De Portugees hoopt de ex-speler van KRC Genk tijdens de winterstop alsnog aan zijn selectie toe te voegen. Naar verluidt heeft hij al contact gezocht met Mateja Kezman, de zaakwaarnemer van SMS. De twee kennen elkaar nog van hun gemeenschappelijke periode bij Chelsea.

Hoeveel Manchester United bereid is om te betalen voor de Serviër, laat The Sun in het midden. De ochtendkrant sluit echter niet uit dat de 105 miljoen euro voor Paul Pogba overtroffen gaat worden. De Fransman heeft het momenteel niet naar zijn zin op Old Trafford en lijkt aan te sturen op een vertrek. Milinkovic-Savic zou dan de opengevallen plek op het middenveld moeten overnemen en een duo moeten vormen met landgenoot Nemanja Matic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie