'Barcelona krijgt Hazard aangeboden, maar bedankt om twee redenen'

'Barcelona krijgt Hazard aangeboden, maar bedankt om twee redenen'

Gepubliceerd: zaterdag 13 oktober 2018 om 08:02za 13-10-2018 om 08:02

Eden Hazard speelt met Chelsea momenteel de pannen van het dak in de Premier League. Afgelopen zomer werd hij als zo vaak in verband gebracht met een transfer. Volgens Mundo Deportivo werd de Rode Duivel aangeboden bij Barcelona, maar hapten de Catalanen niet toe.

Tijdens de voorbije transferperiode had Barcelona zijn zinnen gezet op Antoine Griezmann. Uiteindelijk kwam er geen deal en tekende de Franse aanvaller een nieuw contract bij Atlético Madrid. Nadien stelde een tussenpersoon Hazard voor bij Barcelona. Bij de Spaanse landskampioen dachten ze na over onze landgenoot, maar bedankte toch al snel.

Barcelona had daarvoor twee redenen. De eerste reden was financieel. Voor Griezmann wilde het honderd miljoen euro betalen, maar Barça had al snel door dat Hazard nog duurder ging zijn. Chelsea wilde afgelopen zomer niet meewerken aan een transfer.

De tweede reden had alles te maken met Real Madrid. Bij Barcelona lijken ze te beseffen dat Hazard een voorliefde heeft voor de Spaanse recordkampioen. Mogelijk was dat moeilijk te verkopen bij de eigen achterban.

Lees ookMan in vorm Hazard krijgt onderscheiding: ‘Blue, Belgisch en briljant’

Poll

Denk je dat Hazard tijdens de volgende zomer naar Real Madrid trekt?

(375 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws