KV Mechelen komt met statement na gitzwarte week: 'Toekomst is verzekerd'

KV Mechelen komt met statement na gitzwarte week: 'Toekomst is verzekerd'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 18:40vr 12-10-2018 om 18:40

KV Mechelen is één van de clubs die het hardst in de kijker loopt de voorbije dagen. Enkele bestuursleden van de Antwerpenaren zijn aangehouden omdat ze een wedstrijd vervalst zouden hebben in de degradatiestrijd van vorig seizoen. Na alle turbulentie komt de club nu met een statement.

'De werking van de club, van A-kern, dames, G-team tot de hele jeugdacademie en alle grote projecten die in de steigers staan zoals de stadionverbouwing blijven gegarandeerd. Ook alle wedstrijden gaan gewoon door. Eerst en vooral hebben we nogmaals bevestigd gekregen dat KVM niet is betrokken bij of op de hoogte is van illegale praktijken. We hebben het volste vertrouwen in het onderzoek', is de conclusie van een raad van bestuur op donderdagavond.

Voorzitter Johan Timmermans drukt de supporters op het hart dat ze niet hoeven te wanhopen. 'Ook projecten zoals de stadionvernieuwing gaan verder. De club heeft voldoende sterke aandeelhouders en financiële slagkracht om de aangegane projecten en engagementen te voltooien. De toekomst van KV Mechelen is verzekerd', klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws