KV Mechelen komt met statement na gitzwarte week: 'Toekomst is verzekerd'

KV Mechelen komt met statement na gitzwarte week: 'Toekomst is verzekerd'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 18:40vr 12-10-2018 om 18:40

KV Mechelen is één van de clubs die het hardst in de kijker loopt de voorbije dagen. Enkele bestuursleden van de Antwerpenaren zijn aangehouden omdat ze een wedstrijd vervalst zouden hebben in de degradatiestrijd van vorig seizoen. Na alle turbulentie komt de club nu met een statement.

'De werking van de club, van A-kern, dames, G-team tot de hele jeugdacademie en alle grote projecten die in de steigers staan zoals de stadionverbouwing blijven gegarandeerd. Ook alle wedstrijden gaan gewoon door. Eerst en vooral hebben we nogmaals bevestigd gekregen dat KVM niet is betrokken bij of op de hoogte is van illegale praktijken. We hebben het volste vertrouwen in het onderzoek', is de conclusie van een raad van bestuur op donderdagavond.

Voorzitter Johan Timmermans drukt de supporters op het hart dat ze niet hoeven te wanhopen. 'Ook projecten zoals de stadionvernieuwing gaan verder. De club heeft voldoende sterke aandeelhouders en financiële slagkracht om de aangegane projecten en engagementen te voltooien. De toekomst van KV Mechelen is verzekerd', klinkt het.

Plaats een reactie

vrijdag 12 oktober 2018 om 18:51
Zou het graag willen geloven. Zolang er geen gunstige uitspraak wordt gedaan ben ik van niets zeker. Zo kan je rebelerende supps ook kalmeren alsook de rust op heel KV. Zullen zien wat de toekomst brengt he....
Vind ik leuk
Patfey +6177
vrijdag 12 oktober 2018 om 18:55
Ik hoop het voor de supporters, maar in vroeger jaren zijn er clubs voor veel minder een afdeling teruggezet. Vraag dat maar aan een supporter van Thor Waterschei die er begin jaren zestig bij was (of al wat recenter een supporter van Beerschot). Een betrokken bestuurslid en een telefoontje werd als meer dan voldoende beschouwd
[Reactie gewijzigd op vrijdag 12 oktober 2018 om 20:20]
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 19:22
inderdaad de rust terug brengen,maar heb toch mijn twijfels over zijn uitspraken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws