Roef hele dag vastgehouden: Hij was aangeslagen en geschrokken

Roef hele dag vastgehouden: "Hij was aangeslagen en geschrokken"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 11:30vr 12-10-2018 om 11:30

Enkele spelers van Waasland-Beveren zijn donderdag meegenomen voor verhoor. Ook Davy Roef moest zich komen verantwoorden en was onder de indruk.

De doelman van Waasland-Beveren was volgens woordvoerder Martijn De Jonge de hele dag binnen. "In het belang van het onderzoek mag Davy geen verklaringen afleggen. Wat ik kan zeggen is dat Davy gisterochtend -ongeboeid- is meegenomen rond acht uur 's morgens. 's Avonds iets na elven was hij weer vrij. Zonder voorwaarden, Davy wordt nergens van beschuldigd. Hij werd gehoord als getuige", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Het hele voorval maakt wel indruk op Roef. "Natuurlijk was hij behoorlijk aangeslagen en geschrokken. Niet meer dan menselijk denk ik. Hoe zou je zelf zijn als er plots verschillende politieagenten 's morgens aan je deur staan? Davy had en heeft echter niks te verbergen en ik ben er dus zeker van dat hier niets van zal blijven hangen bij hem. Hij is ondertussen mentaal zo sterk dat ik er van overtuigd ben dat dit allesbehalve een invloed zal hebben op hem als persoon, noch op zijn sportieve prestaties."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws