Oranje wil zekerheid over Club-smaakmaker: 'Desnoods geeft hij hem een minuut'

Oranje wil zekerheid over Club-smaakmaker: 'Desnoods geeft hij hem een minuut'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 09:40vr 12-10-2018 om 09:40

Bondscoach Ronald Koeman moet een 'Hakim Ziyech-scenario' voorkomen en Club Brugge-spelr Arnaut Danjuma minuten geven tegen Duitsland. Dat stelt chef sport van De Telegraaf Valentijn Driessen. De winger heeft nog de mogelijkheid om voor Nigeria te kiezen.

"Als je zo'n snelle ontwikkeling maakt..Bij Club Brugge is het echt een openbaring, als je ziet wat hij aan de linkerkant doet. Alleen daar heb je ook Memphis staan. Die is op dit moment onomstreden bij Koeman", zegt Driessen bij De Telegraaf.

"Het zijn wel jongens die de concurrentiestrijd verhevigen, waardoor het niveau omhoog gaat. Hij moet het gewoon bij Brugge laten zien en Koeman moet hem zéker een aantal speelminuten geven tegen Duitsland. Dat betekent dat hij niet meer uit mag komen voor een ander land, want zijn moeder is Nigeriaans. Desnoods geeft Koeman hem een minuut. Het is iemand om in de gaten te houden. Een heel intelligente speler."

Plaats een reactie

vrijdag 12 oktober 2018 om 09:48
Zou beter voor Nigeria kiezen. Ze geven hem 1 minuut en dat belet hem later voor zijn roots te kiezen al speelt hij nooit meer
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 10:17
Zou beter zeggen als jullie pers zo negatief zonder kennis over mijn trainer praat kan je de pot op ! Salut. Green Eagles here I come.
(alhoewel met die africacup...)
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 14:36
Laat hem maar voor Nederland kiezen , minder verplaatsingen , minder wedstrijden ( in de eerste ronde toch uitgeschakeld) en ook al is hij niet in vorm hij zal steeds bij de uitblinkers horen 😤
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws