Barça baalt van acties reserve: 'Gebrek aan respect voor zijn teamgenoten'

Barça baalt van acties reserve: 'Gebrek aan respect voor zijn teamgenoten'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 22:30do 11-10-2018 om 22:30

Arturo Vidal heeft zich de onvrede van FC Barcelona op de hals gehaald. De van Bayern München overgekomen Chileen plaatste een aantal berichten op social media, waarin hij zijn onvrede over zijn gebrek aan speeltijd leek te uiten.

Vidal postte na de zege op Tottenham Hotspur in de Champions League een boos kijkende smiley, nadat hij zelf slechts een paar minuten speeltijd had gekregen. Ook na het gelijkspel tegen Valencia zorgde bankzitter Vidal voor controverse. 'Vecht niet met zij die als Judas zijn, ze zullen zichzelf ophangen', liet hij weten.

Barça-directeur Pep Segura is niet blij met de acties van de middenvelder. "Vidal weet dat hij een fout heeft gemaakt en dat hij een gebrek aan respect heeft getoond naar zijn teamgenoten. Maar ik weet zeker dat hij dit zal rectificeren", laat Segura weten aan Sport. "Er is een dubbele betekenis. Het laat een speler zien die het team wil helpen en gefrustreerd is door zijn gebrek aan minuten."

"We weten dat hij beseft dat deze tweets hem meer pijn doen dan ieder ander", voegt Segura daar aan toe. Overigens claimt Vidal dat hij verkeerd is begrepen. "Het bericht over Judas was niet sport-gerelateerd. Ik verwijderde het bericht om de speculatie te stoppen. Als ik een probleem heb of boos ben, zeg ik dat in iemands gezicht."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws