'Raiola not amused over Pogba-situatie: Manchester United kan verdediger vergeten'

'Raiola not amused over Pogba-situatie: Manchester United kan verdediger vergeten'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 20:00do 11-10-2018 om 20:00

Manchester United heeft interesse in Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt, maar lijkt kansloos om de centrale verdediger naar Old Trafford te halen. Volgens The Sun heeft dat te maken met de huidige situatie van Paul Pogba bij de club.

De Fransman botste al meerdere malen met manager José Mourinho en moest onlangs zelfs zijn aanvoerdersband inleveren. De invloedrijke zaakwaarnemer Mino Raiola, belangenbehartiger van zowel De Ligt als Pogba, is hierover absoluut niet te spreken, schrijft The Sun. De in Nederland opgegroeide Italiaan zou daarom weigeren om aan een transfer mee willen werken, mochten The Mancunians concrete interesse tonen voor De Ligt.

De Engelse boulevardkrant sluit zelfs niet uit dat Raiola De Ligt uit wraak aanbiedt bij aartsrivaal Manchester City, dat net als Tottenahm Hotspur tot het rijtje belangstellingstellenden behoort. FC Barcelona lijkt echter de beste papieren te hebben voor de negenvoudig Oranje-international. Spaanse kranten pakten donderdagochtend groot uit met het nieuws dat de Catalanen 130 miljoen euro overhebben voor een dubbeldeal De Ligt én ploeggenoot Frenkie de Jong.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws