Bayern München zag transfer niet zitten: Ik had verschillende aanbiedingen

Bayern München zag transfer niet zitten: "Ik had verschillende aanbiedingen"

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 19:00do 11-10-2018 om 19:00

Bayern München-spits Robert Lewandowski heeft afgelopen zomer nagedacht over concrete aanbiedingen van andere clubs. Onder meer Manchester United, Chelsea en Real Madrid werden aan hem gelinkt.

Lewandowski stond deze zomer open voor een nieuwe uitdaging. In gesprek met Sportowe Fakty legt de Pool uit waarom hij toch bij Bayern München bleef. "Er waren wat dingen bij Bayern waar ik niet blij mee was en ik wilde daarover praten. Ondertussen had ik verschillende aanbiedingen om te vertrekken op zak", begint hij. "De media en de clubs zorgden voor een vreemde atmosfeer, dus ik besloot om erover te gaan praten."

"Ik maakte een statement door bij Bayern te zeggen: Als zoveel mensen hier niet blij met mij zijn, dan kan ik net zo goed gewoon vertrekken. Ik wist van tevoren al dat Bayern zou antwoorden met: Nee, nee, nee. Wat de aanbieding ook zou zijn."

Lewandowski zal naar eigen zeggen altijd zijn best blijven doen voor Bayern München. "Ik kan niet zeggen dat ik teleurgesteld ben", vervolgt hij. "Ik zit nog steeds bij één van de beste clubs ter wereld. Misschien is de wereldwijde populariteit van Bayern niet zo groot als van sommige andere clubs, maar als ik hier niet blij zou zijn dan heb ik echt een probleem."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws