'KV Mechelen benadrukt dat het niet betrokken is bij illegale praktijken'

'KV Mechelen benadrukt dat het niet betrokken is bij illegale praktijken'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 18:44do 11-10-2018 om 18:44

KV Mechelen is één van de clubs die naar voren wordt geschoven in Propere Handen. Zo zou makelaar Dejan Veljkovic de club van degradatie proberen te behoeden hebben door middel van matchfixing. Bij KV Mechelen reageert men na de commotie.

De afgelopen dagen werden enkele bestuursleden al opgepakt en ondervraagd door de speurders. Zij worden ook genoemd in de zaak Propere Handen. Bij KV Mechelen zijn ze zich van geen kwaad bewust. 'De raad van bestuur van KV Mechelen nam kennis van de inhoud van de persconferentie van het federaal parket', klinkt het in een officiële reactie.

'KV Mechelen benadrukt ten stelligste dat het als club niet betrokken is bij illegale praktijken. Op geen enkel moment heeft KVM initiatief genomen om afspraken te maken om wedstrijden te beïnvloeden. KVM is ook niet op de hoogte van dergelijke initiatieven en distantieert zich bijgevolg van eventuele en al dan niet genomen persoonlijke initiatieven', klinkt het.

'Verder hebben we het volste vertrouwen in het lopende onderzoek en wachten we de resultaten van het onderzoek af', aldus de club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws