'Turan wéér in de nesten: Barça-huurling slaat Turkse popzanger ziekenhuis in'

'Turan wéér in de nesten: Barça-huurling slaat Turkse popzanger ziekenhuis in'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 16:14do 11-10-2018 om 16:14

Arda Turan zit opnieuw in de nesten. De Turkse middenvelder, die ook dit seizoen door FC Barcelona wordt verhuurd aan Istanbul Basaksehir, heeft deze week een klap uitgedeeld aan de Turkse popzanger Berkay Sahin.

Dat melden diverse media in Turkije. Turan ging naar verluidt een avondje stappen in Istanbul en liep daar Sahin tegen het lijf. Terwijl hij werd omringd door vrienden, zou de voetballer hebben gezegd dat hij Özlem Ada Sahin, de vrouw van de Turkse artiest, wel ziet zitten. Voordat Sahin kon reageren, kreeg hij een klap van Turan. Sahin zou daarbij zijn neus hebben gebroken en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. Turan ontkent alle aantijgingen.

Het gaat al een tijdje bergafwaarts met de carrière van Turan, die in de zomer van 2015 een droomtransfer maakte naar FC Barcelona. Na dertig competitiewedstrijden raakte de Turkse middenvelder steeds meer op een zijspoor, waarna hij op huurbasis naar Turkije werd gestuurd. Op dit moment is hij geschorst na een aanval op de grensrechter in de competitiewedstrijd tussen Sivasspor en Istanbul Basaksehir. Turan werd in 2017 verbannen bij de nationale ploeg van Turkije vanwege een slaande ruzie met een journalist.

Plaats een reactie

donderdag 11 oktober 2018 om 18:53
Een jongen met een serieuze handleiding lijkt mij. Dat komt er van als je omringd bent door de verkeerde personen. Geen sturing/begeleiding. Niemand die je op de vingers tikt als je dolle fratsen uithaalt. De realiteitszin zal ver te zoeken zijn bij die jongen. Verspilling van talent...
Vind ik leuk
donderdag 11 oktober 2018 om 19:27
Nen turk blijft nen turk he 😂😂😂
Vind ik leuk
Kettos +2293
donderdag 11 oktober 2018 om 20:04
Ne strontboer blijft ne strontboer
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 00:17
Maar wel nen trotste boer ze 😂😂😂😂
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws