Kompany kijkt naar schandaal: Dat snap ik helemaal niet

Kompany kijkt naar schandaal: "Dat snap ik helemaal niet"

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 13:49do 11-10-2018 om 13:49

Het zijn sombere dagen voor het Belgische voetbal. Heel wat mensen hebben al hun licht laten schijnen over de zaak Propere handen. Dat doet nu ook Vincent Kompany. 

"Op dit moment is het te vroeg om echt over individuen te hebben. Maar als je het hebt over de voetbalsector dan kan je niet verrast zijn. De link is heel nauw met de praktijken van de wereld van mensenhandel, drugshandel en prostitutie. Er zijn veel goede mensen, maar ook veel slechte", stelt de Rode Duivel bij VTM

Kompany stelt zich ook vragen. "Wat ik niet begrijp is dat het internationaal niet helemaal transparant is ondertussen. Er wordt toch sowieso gespeculeerd over lonen van spelers, dat het hen waarschijnlijk niet uitmaakt of hun loon bekend is. Maak het helemaal transparant zodanig dat iedereen zich moet verantwoorden voor hetgeen ze factureren."

"Uiteraard is een makelaar of een soort van bemiddelaar belangrijk voor een speler om hun belangen te beschermen en ook af en toe die van de club. Maar waarom het nog niet transparant is, snap ik helemaal niet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws