UPDATE: Eerste naam bij Waasland-Beveren gelekt, Roef opgehaald

UPDATE: Eerste naam bij Waasland-Beveren gelekt, Roef opgehaald

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 12:58do 11-10-2018 om 12:58

Meerdere spelers van Waasland-Beveren zijn donderdag opgepakt om verhoord te woorden. Het nieuws is inmiddels door de club zelf bevestigd. 

Martijn De Jonge, persverantwoordelijke van de Waaslanders, gaf aan Belga een korte reactie. De Jonge liet echter weten dat er voor hem ook nog veel details onduidelijk zijn. ​"Ik weet niet welke spelers precies zijn opgepakt", aldus De Jonge.

Volgens de woordvoerder gaat het dagprogramma van de selectie ondanks alle ontwikkelingen gewoon volgens schema voort. "Er was deze ochtend geen training voorzien omdat er vanavond op de Freethiel een oefenmatch gepland is tegen Keulen. Wij verwachten onze spelers om 16u in het stadion. Meer kan ik hierover niet meedelen."

Overigens werd via een officieel bericht eveneens bevestigd dat voorzitter Dirk Huyck aan de tand is gevoeld. "Graag willen we als club een officiële mededeling doen over het gerechtelijk onderzoek ‘Propere Handen’. Naar aanleiding van een gerechtelijk onderzoek van het federaal parket werd voorzitter Dirk Huyck eveneens verhoord. Hij heeft zijn volledige medewerking aan dit onderzoek verleend. Onze voorzitter mocht na het verhoor opnieuw beschikken.''.

Update 12.58 uur: Inmiddels is ook bekend geraakt wie er is opgepakt. Zo is de naam van Davy Roef al gelekt. Hij zal verhoord worden. Volgens Het Laatste Nieuws zal dat als getuige zijn. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws