Als dat waar blijkt te zijn, dan hebben Leko en Club een gigantisch probleem

"Als dat waar blijkt te zijn, dan hebben Leko en Club een gigantisch probleem"

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 11:35do 11-10-2018 om 11:35

De rol van Ivan Leko in de hele Bayat-gate is nog onduidelijk. De Club Brugge-trainer moest een nachtje brommen in de cel. Donderdag om 12uur komt de Kroaat voor de onderzoeksrechter. Peter Vandenbempt schat zijn situatie in.

De radioman laat zich bij Sporza uit over de aantijgingen aan het adres van Leko. "Er is een mogelijk scenario dat hij als speler en mogelijk ook als trainer in het zwart is betaald en die inkomsten niet heeft aangegeven", opent Vandenbempt.

De link met Dejan Veljkovic is onverbiddelijk, al hoopt de commentator dat Leko zich niet liet vangen. "Als dat vergoedingen zijn voor transfers die een makelaar naar zijn club heeft kunnen doen, dan zitten we op een heel verkeerd spoor."

Kink in de kabel?
Indien dat laatste heeft plaatsgevonden tijdens zijn periode bij Blauw-Zwart, vreest Vandenbempt het ergste. "Dan hebben ze een gigantisch probleem. Dan kan er een vertrouwensbreuk zijn tussen de club en de coach. Het is allemaal hypothetisch, ze kruisen in elk geval de vingers in Brugge dat hij "maar" een deel van zijn loon niet heeft aangegeven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk je dat Leko schuld treft?

(1868 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws