Van Wijk: ''Ik ben blij dat het gerecht nu zijn werk doet''

Van Wijk: ''Ik ben blij dat het gerecht nu zijn werk doet''

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 11:20do 11-10-2018 om 11:20

Dennis van Wijk degradeerde vorig seizoen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League. De Nederlander vond de omstandigheden waarop dat gebeurde verdacht. Nu het parket van Hasselt onderzoek doet naar mogelijke matchfixing krijgt Van Wijk wellicht alsnog gelijk.

Van Wijk vertrouwde de ontmoeting tussen KAS Eupen en Royal Excel Moeskroen niet. Zijn angst werd waarheid, want Eupen won met 4-0, waardoor KVM naar 1B werd gestuurd. De veelbesproken wedstrijd wordt nu grondig onderzocht door de speurders.

Hoewel de vermoedens van Van Wijk bevestigd worden, wil hij nog niet zijn gelijk halen. ''Ze hebben me na mijn uitspraken en na mijn optreden bij Extra Time aan het kruis genageld – en misschien wel terecht –, maar ik zeg nooit dingen waarover ik twijfel. Ik ben blij dat het gerecht nu zijn werk doet'', laat de coach weten aan Het Nieuwsblad.

Verder wil Van Wijk, die recent werd ontslagen bij Mechelen, geen commentaar geven op de ontwikkelingen. ''Ik moet nu niet gaan wijzen en roepen. Het moet nog blijken of er effectief iets mis was. Tot dat moment hoef je niet te reageren.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws