Hallucinant! Bayat strijkt met netwerk miljoenen op en betaalt zichzelf uit

Hallucinant! Bayat strijkt met netwerk miljoenen op en betaalt zichzelf uit

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 11:07do 11-10-2018 om 11:07

De Bayat-gate draait op volle toeren. Donderdag worden de spilfiguren, Mogi Bayat en Dejan Veljkovic aan de tand gevoeld. Zij worden door het parket op de rooster gelegd voor hun betrokkenheid bij financiële fraude en matchfixing.

Het Nieuwsblad pakt uit met een opmerkelijk nieuwtje. Het grote netwerk van de 'populaire' Bayat heeft volgens hen een logische oorzaak. 'De marges houdt hij voor zichzelf, maar hij laat ook anderen delen in de winst, waardoor zijn netwerk van bevriende clubs en trainers zich razendsnel kon uitbreiden', klinkt het.

Negen miljoen op zes jaar
Daar blijft het echter niet bij. De winsten die de makelaar opstrijkt, zijn indrukwekkend hoog. 'Uit jaarrekeningen bleek dat de vennootschap van Bayat de voorbije zes jaar meer dan negen miljoen euro winst maakte.'

Alsof dat nog niet erg genoeg is, strijkt hij zelf een aanzienlijk deel op. 'Waarom hij zichzelf dit jaar 7,8 miljoen euro uitbetaalde, is volstrekt onduidelijk', besluit het dagblad.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws