Martinez moet vrezen: 'Een mooie winterse transferperiode beloofd'

Martinez moet vrezen: 'Een mooie winterse transferperiode beloofd'

11-10-2018 08:52
1

Momenteel is Thierry Henry nog de assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels, maar dat kan wel eens heel snel veranderen. De voormalige Franse topspits is op weg naar AS Monaco. De club uit het Prinsdom belooft Henry alvast gouden bergen.

Henry was een tijdje in beeld bij Aston Villa, maar die ploeg koos voor Dean Smith. Volgens Het Laatste Nieuws bedankte Henry voor de job. De reden is simpel. Monaco geeft momenteel vol gas voor zijn voormalige speler. Henry mag tijdens de komende transferperiode vol de transfermarkt op. 'Een linksachter, een verdedigende middenvelder en een centrale verdediger zijn nodig', laat iemand uit de scoutingscel weten', meldt Foormercato.

Volgens L'Equipe kijken Youri Tielemans en Nacer Chadli al uit naar de vervanger van Leonardo Jardim. De twee werkten met plezier al samen met Henry bij de Rode Duivels. Monaco is bezig aan een slecht seizoen. Na negen speeldagen staat het op de achttiende plaats. Het houdt voorlopig enkel Nantes en Guingamp achter zich.