De reden waarom Danjuma bedankte voor Ajax: 'Dat zou niet logisch zijn'

  De reden waarom Danjuma bedankte voor Ajax: 'Dat zou niet logisch zijn'

  Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 07:53do 11-10-2018 om 07:53

  Arnaut Groeneveld is deze zomer in beeld geweest bij Ajax en AZ, bevestigt de 21-jarige aanvaller van Club Brugge in gesprek met het Algemeen Dagblad. De toenmalige NEC'er gaf echter de voorkeur aan een verhuizing naar ons land. 

  Ajax was concreet voor Danjuma, maar wilde de aanvaller direct doorverhuren aan FC Groningen. De voor het eerst bij Oranje gehaalde buitenspeler zag dit echter niet zitten. "Als je de opties zag die ik ook had, was dat niet logisch", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Ik wilde naar Club Brugge. Het gevoel bij Club Brugge was meteen goed."

  Nog niet zo heel lang geleden moest Danjuma vertrekken bij PSV en degradeerde hij met NEC uit de Eredivisie. In Nijmegen werkte de aanvaller samen met trainer Peter Hyballa over wie hij gemengde gevoelens heeft. "Hyballa heeft mij een kans gegeven, maar onze relatie kende ups en downs", aldus Groeneveld.

  In de ogen van Hyballa had Groeneveld een te grote mond voor een nog niet doorgebroken jeugdspeler. "De jonge spelers konden beter hun mond houden. Jay-Roy Grot, Ferdi Kadioglu en ik. Grot is een spits, maar hij stond op de training wel eens centrale verdediger. De trainer pakte ons aan. Of dat de juiste aanpak was? Deels, want ik vind niet dat je altijd je mond moet houden."

  Plaats een reactie

  DDT +3441
  donderdag 11 oktober 2018 om 08:00
  Danjuma komt uit de driehoek a'dam, r'dam, Utrecht. Die hebben allemaal een grote mond 😂
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws