Bruggeling verkommert op de bank: Ik zit in een frustrerende situatie

Bruggeling verkommert op de bank: "Ik zit in een frustrerende situatie"

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 07:48do 11-10-2018 om 07:48

Dion Cools probeert momenteel met de andere Belgische beloften het EK te halen. Frisse nieuwe lucht voor Cools. Welgekomen ook, want de rechtsachter beleeft deze dagen nog maar weinig plezier bij Club Brugge.

"Het is fijn om de komende twee weken eens iets aan mijn hoofd te hebben", zegt Cools bij Het Laatste Nieuws. Momenteel zit ik in een frustrerende situatie." De rechtsachter krijgt nog maar amper kansen bij Club Brugge. Hij werd de laatste weken zelfs enkele keren uit de selectie gelaten door coach Ivan Leko.

"Nochtans weet ik dat ik het talent heb om op die positie te spelen. Kijk, de coach verwacht dat iedereen zich elke training voor 100 procent geeft. Ik doe dat, maar misschien krijgt hij een andere indruk. Ach, ik weet dat een situatie snel kan keren", geeft hij aan.

Intussen krijgt jongeling Thibault Vlietinck wél kansen. En dat in de Champions League. "Frustrerend, want dat zijn de wedstrijden die je wil spelen. Maar er zijn nog altijd de terugmatchen, hé. Ik ga alles doen om mijn positie te heroveren", aldus Cools.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws