Geen zorgen voor Vanhaezebrouck: Teken dat het goed zit tussen hem en de groep

Geen zorgen voor Vanhaezebrouck: "Teken dat het goed zit tussen hem en de groep"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 23:51wo 10-10-2018 om 23:51

Het competitiebegin liep niet van een leien dakje bij RSC Anderlecht. Paars-wit staat na tien speeldagen op de derde plaats, maar kreeg al veel kritiek. Maar volgens Gille Van Binst zal alles wel loslopen bij de Brusselaars.

"Vanwaar mijn optimisme voor Anderlecht? Omdat de overwinning op Zulte Waregem voor vertrouwen zal gezorgd hebben. De spelers liepen na het eerste doelpunt ook allemaal naar Vanhaezebrouck. Dat is een teken dat het nog goed zit tussen hem en de groep", vertelde het Anderlecht-icoon aan Het Nieuwsblad.

"Tijdens de interlandbreak kunnen ze even alles op een rijtje zetten. Niet panikeren en er met goede moed opnieuw aan beginnen over twee weken. Met wedstrijden tegen Cercle Brugge, Eupen, Lokeren en Waasland-Beveren wacht er nu een makkelijk programma."

"Tegen die ploegen ben je, Anderlecht zijnde, bijna verplicht om 12 op 12 te pakken. Als ze dat doen, dan zijn de spelers voor de supporters weer koningen. Lukt dat niet, dan krijgen we misschien een paleisrevolutie. In Waregem hebben ze dat gelukkig net kunnen vermijden", besloot Van Binst.

Lees ook: Over en out? 'Vanhaezebrouck niet te spreken over twee zomertransfers'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws