Ex-collega van Bayat: Hij is extreem arrogant en kwaadaardig

Ex-collega van Bayat: "Hij is extreem arrogant en kwaadaardig"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 23:17wo 10-10-2018 om 23:17

Nenad Petrovic is een voormalig spelersmakelaar die onder andere de transfer van Marouane Fellaini naar Everton regelde. Enkele jaren geleden stapte hij echter gedegouteerd uit het voetbalmilieu. Over zijn ex-collega Mogi Bayat heeft Petrovic weinig goeds te vertellen.

"Hij is extreem arrogant en kwaadaardig. Wat hij allemaal op Twitter zet ... Ik heb hem ooit eens mini-Trump genoemd", vertelde Petrovic aan Sporza. "Sinds Mogi Bayat er is, hebben we een 'Trumpisatie' van het beroep van makelaar."

Petrovic zag de voorbije jaren verschillende opvallende transfers. "Neem nu Sven Kums. Hij is een aangename jongen, maar 6,5 miljoen euro is wat overdreven. Ik denk dat hij ondanks alles sinds zijn terugkeer nog niet bewezen heeft dat hij die som waard is."

"Men kan zich natuurlijk vergissen bij een transfer, maar het probleem is groter. Kenny Saief bijvoorbeeld is geen slechte speler, maar ook niet de absolute top. Als je deze speler dan neemt met een verplichte aankoopoptie van 3,5 miljoen euro, dan moet je je vragen stellen", besloot Petrovic.

Lees ook: LIVE: De gebarste bom in het Belgische voetbal, alles wat je moet weten
Lees ook: Werkwijze Bayat onthuld: "Monopolie verworven door mensen onder druk te zetten"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws