Van Veljkovic is geweten dat je bij hem moest zijn om een match te regelen

"Van Veljkovic is geweten dat je bij hem moest zijn om een match te regelen"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 21:35wo 10-10-2018 om 21:35

Mogi Bayat is de centrale figuur in het schandaal in het Belgische voetbal, maar ook de Servische makelaar Dejan Veljkovic werd opgepakt voor ondervraging. Hij is veel minder bekend bij het grote publiek, maar zeker geen onbesproken figuur.

"Er doen allerlei verhalen de ronde dat er daarbij dingen gebeuren die het daglicht schuwen, maar het is nog iets anders om daar bewijs van boven water te krijgen. Dat heeft het parket nu kennelijk wel kunnen doen", vertelde Humo-journalist Jan Hauspie aan Radio 1.

"Er wordt nu veel gesproken over Bayat, maar van Veljkovic is binnen het wereldje geweten dat je bij hem moest zijn als er een match geregeld moest worden. Maar wie gaat zoiets naar buiten brengen? Er zijn altijd verschillende clubs betrokken en de ene wil de andere niet aan de galg praten", klinkt het.

 "In het voetbal worden veel verhalen verteld, maar uiteindelijk draait iedereen mee en zal niemand zijn nek uitsteken om een wantoestand aan te klagen. Dus wordt dat kennelijk gedoogd", besloot Hauspie.

Lees ook: LIVE: De gebarste bom in het Belgische voetbal, alles wat je moet weten
Lees ook: Leko moet nacht in de cel doorbrengen, Van Holsbeeck wel vrijgelaten

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws