Ook belangrijke figuren KV Mechelen zijn opgepakt

Ook belangrijke figuren KV Mechelen zijn opgepakt

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 20:28wo 10-10-2018 om 20:28

Het nieuws blijft binnenstromen in verband met het grootschalige onderzoek dat de Belgische voetbalwereld in rep en roer zet.

Ook Olivier Somers, sterke man van KV Mechelen, is meegenomen voor verhoor. De financiële manager, Thierry Steemans is eveneens opgepakt. ‘Olivier Somers, sterke man van KV Mechelen, is opgepakt voor verhoor. Ook de financiële man van KV Mechelen werd meegenomen’, zo meldt Sporza.

Bij KV Mechelen reageerden ze eerder al op het onderzoek van de federale politie. Malinwa is bereid om volledig mee te werken. 'In het kader van een actie van de gerechtelijke politie was er ook een huiszoeking bij KV Mechelen. Directieleden Olivier Somers, Thierry Steemans en Stefaan Vanroy worden ondervraagd door het parket. De club verleent haar volledige medewerking aan het lopende onderzoek', zo staat te lezen op de officiële kanalen van KVM.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws