Vanderhaeghe liet andere topclub schieten, maar: Ik heb geen spijt

Vanderhaeghe liet andere topclub schieten, maar: "Ik heb geen spijt"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 09:15wo 10-10-2018 om 09:15

Yves Vanderhaeghe werd bij KAA Gent aan de deur gezet na de mindere resultaten dit seizoen. Revanchegevoelens toont de ex-coach allesbehalve. Meer nog: hij heeft van geen enkele beslissing spijt.

De ex-voetballer werd na één jaar aan de kant geschoven. Vanderhaeghe geeft toe dat het ontslag een soort van opluchting is. "Misschien wel. Al heb ik er geen moment aan gedacht om zelf mijn conclusies te trekken. Ik ben geen opgever, dat weet iedereen", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Al bij al zag de gewezen Buffalo-coach de bui al een geruime tijd hangen, waardoor hij de knop vrij snel kan omdraaien. "Een onverwachte klop kan je het moeilijk noemen, na al die twijfels", gaat Vanderhaeghe verder.

Na zijn ontslag bij KV Oostende vorig jaar koos Vanderhaeghe voor een avontuur bij de Buffalo's, al had hij evengoed bij zijn ex-club kunnen zitten. "Ik heb in elk geval van niets spijt, zeker niet van het feit dat ik Gent heb gekozen boven Anderlecht, waar ik met Hein kon werken."

Lees ook: 'Vanderhaeghe overweegt twee opties: Belgische club of einde van trainersloopbaan'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws