UPDATE: 'Gent heeft nieuwe coach, voorstelling volgt snel'

UPDATE: 'Gent heeft nieuwe coach, voorstelling volgt snel'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 11:40wo 10-10-2018 om 11:40

Officieel is het nog niet, maar het ziet er naar uit dat KAA Gent haar nieuwe coach bijna te pakken heeft. Jess Thorup is dé topkandidaat, hij kwam dinsdagavond toe in ons land. Een akkoord lijkt in de maak.

Het Laatste Nieuws geeft mee dat er voor de Deense coach een contract klaarligt tot 2020. De onderhandelingen startten dinsdagavond laat, maar tegen ten laatste donderdag verwacht het Gentse bestuur een doorbraak in het dossier.

De Buffalo's bereikten al een akkoord met FC Midtjylland, de club waar Thorup momenteel nog een de slag is. Nu moeten Ivan de Witte en co er nog met de trainer zelf uitgeraken. Beide partijen ontmoetten mekaar in het Sheratonhotel in Zaventem.

Naast de duur van het contract werden ook enkele inhoudelijke zaken besproken. De uitbouw van de ploeg, de manier van voetballen, … Het kwam allemaal aan bod. Gent liet weten rustig de tijd te nemen, zodat het zeker is van haar stuk.

Update 11.40 uur: Volgens Het Nieuwsblad heeft Gent een akkoord bereikt met Thorup. De Deense coach wordt woensdagmiddag nog voorgesteld bij de Buffalo's.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws