Red Flames moeten flinke WK-tegenslag verwerken na terugwedstrijd Zwitserland

09-10-2018 20:52
2

De Red Flames speelden dinsdagavond de terugwedstrijd om een ticket voor de WK-barragefinale tegen Zwitserland. De heenwedstrijd eindigde op 2-2.

De Belgische dames moesten dus sowieso scoren. Na 22 minuten kwamen de Red Flames echter al op achterstand. Reuteler zorgde voor de openingstreffer. Nu moest België minimaal twee keer scoren. Zwitserland kwam voor rust bijna op 2-0, voor maar Bachmann miste een enorme kans.

In de tweede helft probeerde de Belgische nationale vrouwenploeg te drukken, maar pas tien minuten voor tijd kwam de gelijkmaker op het bord. De Caigny kopte de 1-1 binnen na een voorzet van Vanmechelen. Dat was eveneens de eindstand en de Red Flames maken zo geen kans meer op het WK.