Slecht nieuws voor Martinez: 'Vlaamse krant weet de keuze van Henry al'

Slecht nieuws voor Martinez: 'Vlaamse krant weet de keuze van Henry al'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 08:45wo 10-10-2018 om 08:45

AS Monaco zal na de slechte resultaten dit seizoen ingrijpen. Het is van plan om coach Jardim te ontslaan en Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer.

Dat meldt het lokale Nice Matin. Volgens de Franse bron is het bestuur van Monaco van plan om serieus in te grijpen. Jardim wist met zijn Monaco dit seizoen amper één keer te winnen in negen wedstrijden. Daarmee staat de club op een 18de plek in de Ligue 1. Dat gaat hem nu zijn job kosten.

Monaco heeft ook al een vervanger in het vizier. Dat moet Thierry Henry worden, assistent-trainer bij de Rode Duivels én voormalig speler van Monaco. Henry staat ook in de belangstelling van Aston Villa, maar lijkt de twijfelen over die job. 

Als hij de nieuwe coach van Monaco wordt, zal hij Club Brugge in de Champions League nog tegenkomen. De Bruggelingen spelen nog twee keer tegen de Monegasken.

Update 10/10, 08.45: Het Laatste Nieuws verwacht dat Henry deze keer wél zijn kans zal grijpen. 'Bij de Belgische bond wachten ze geduldig af. Ze hebben weet van de interesse en Henry's grootse ambities, maar zolang er geen officieel signaal van een vertrek komt, doen ze gewoon verder alsof er niks aan de hand is', klinkt het.

Het dagblad verwacht dat Henry klaar is om de stap naar hoofdcoach te zetten. 'Maar hoelang nog? De man in demand is een rol op het tweede plan duidelijk ontgroeid. Au revoir en tot op Jan Breydel in de Champions League? Tenzij hij zich alsnog bedenkt...', vermoedt men een vertrek.

Plaats een reactie

dinsdag 9 oktober 2018 om 18:54
Henry is van de trotse belgen ik ga er vanuit dat hij blijft
Vind ik leuk
dinsdag 9 oktober 2018 om 19:39
Heeft altijd aangegeven dat hij een ploeg wil trainen, dus als voor hem de juiste ploeg komt aankloppen aan voor hem goede voorwaarden is hij weg.
Vind ik leuk
Messifanboy +1087
dinsdag 9 oktober 2018 om 19:51
Nee, morgen gaat hij naar Anderlecht xd
Vind ik leuk
dinsdag 9 oktober 2018 om 19:40
leugen in jullie titel!! heeft hij getekend?? NEE! dus typ aub geen bullshit, of het wordt hier nog Voetbalnieuws bis!
Vind ik leuk
Patfey +6178
woensdag 10 oktober 2018 om 09:52
Ja, het is weer van dat met de titel : “verwacht” in de tekst, “weet” in de titel.
Vind ik leuk
vrijdag 12 oktober 2018 om 18:11
oleeee
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws