'Ex-spits Gent en Kortrijk gaat op zijn 32e aan de slag in Tweede Amateurklasse'

'Ex-spits Gent en Kortrijk gaat op zijn 32e aan de slag in Tweede Amateurklasse'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 13:29di 09-10-2018 om 13:29

Hoe zal het zijn met Ernest Nfor? Volgens Het Nieuwsblad heeft de 32-jarige spits na enige tijd zoeken onderdak gevonden bij Olsa Brakel, een club uit de Tweede Amateurklasse.

Nfor lijkt daarmee op zijn 32e het profvoetbal definitief vaarwel te hebben gezegd. De enkelvoudig international van Kameroen zat sinds deze zomer zonder club, nadat hij voor het laatst actief was bij Dender. Nfor wist daar geen potten te breken en zo bleef de samenwerking slechts beperkt tot zes maanden. Twaalf jaar geleden maakte Nfor zijn debuut bij KAA Gent, waarna hij op het hoogste niveau ook de shirts van Zulte Waregem en KV Kortrijk droeg.

In 2013 verliet hij Kortrijk voor een avontuur in Azerbeidzjan. Bij Neftchi Baku kwam hij nog tot 54 optredens (11 goals), maar vanaf 2015 ging het snel bergafwaarts met zijn loopbaan. Transfers naar Saoedi-Arabië, Iran en Malta liepen op grote mislukkingen uit. Bij Beerschot-Wilrijk pakte hij na amper een maand al zijn koffers. Via Malta kwam hij bij Dender terecht en nu gaat Nfor het nog een niveau lager proberen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws