'Real Madrid wil Hazard al in januari halen met oog op de Champions League'

'Real Madrid wil Hazard al in januari halen met oog op de Champions League'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 15:30di 09-10-2018 om 15:30

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez beseft dat hij afgelopen zomer niet adequaat heeft ingespeeld op het vertrek van Cristiano Ronaldo. De Koninklijke speurt daarom de markt af naar winterse versterkingen, meldt El Confidencial.

Volgens de Spaanse krant wil Real Madrid in januari doelpunten toevoegen aan de selectie en zijn met name drie spelers in beeld: Timo Werner, Eden Hazard en Harry Kane. Eerstgenoemde lijkt de goedkoopste optie. De 22-jarige Duitse spits staat al enkele jaren op de radar van de Champions League-houder. Bij RB Leipzig lijken ze zich bovendien verzoend te hebben met een transfer.

Real zet in eerste instantie echter hoger in. Hazard en Kane gelden als 'Galácticos', maar zijn tegelijkertijd beduidend duurder. De Rode Duivel van Chelsea gaf wel al aan dat Real zijn droomclub is en hij heeft nog maar een contract tot medio 2020 op Stamford Bridge. Kane ligt tot medio 2024 vast en heeft een prijskaartje van tweehonderd miljoen euro. Dat vindt de Spaanse topclub erg gortig.

Overigens is het nog maar de vraag of Julen Lopetegui nog kan profiteren van een eventuele aankoop. De trainer staat door de teleurstellende prestaties al onder druk, schrijft El Confidencial. Binnen de club zouden meer en meer twijfels zijn.

Update 15.30: Real Madrid zou in januari al een concrete poging willen wagen om Hazard binnen te halen. The Sun schrijft dat de Madrilenen bereid zijn om tot 100 miljoen pond (114 miljoen euro) te gaan. De Engelse krant meldt dat Real met Hazard de kans op het winnen van een vierde achtereenvolgde Champions League wil vergroten. Hazard is eventueel speelgerichtigd voor het miljoenenbal, omdat hij dit seizoen met Chelsea uitkomt in de Europa League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws