'Ook FC Barcelona en AC Milan tonen interesse in Nederlander'

'Ook FC Barcelona en AC Milan tonen interesse in Nederlander'

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 20:22ma 08-10-2018 om 20:22

De Telegraaf meldde zaterdagochtend dat topclubs uit de Premier League belangstelling hebben voor Steven Bergwijn. Daar wordt door de Spaanse krant Sport nog een schepje bovenop gedaan.

Niet alleen Manchester United, Liverpool, Bayer Leverkusen, Real Sociedad, Sevilla, CSKA Moskou en Internazionale hebben belangstelling, zelfs FC Barcelona en AC Milan zijn geïnteresseerd. Volgens Sport hebben beide clubs al aan PSV laten weten dat ze gecharmeerd zijn van Bergwijn en hem graag willen halen.

Dat is nog niet alles, want Bergwijn heeft volgens de Spaanse krant een opvallend lage afkoopsom in zijn contract staan. Clubs die de PSV'er, die maandag 21 jaar is geworden, willen halen hoeven daar naar verluidt slechts twintig miljoen euro voor te betalen. Het is de vraag of dat klopt. Velen gaan ervan uit dat Bergwijn voor meer dan het genoemde bedrag verkocht wordt. Hirving Lozano moet naar verluidt al ongeveer veertig miljoen kosten.

"Ik houd me niet bezig met grote clubs of met geruchten over belangstelling", zei Bergwijn na de wedstrijd tegen VVV-Venlo tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben bewust bij PSV gebleven deze zomer, omdat ik hier de lijn wil doortrekken van eind vorig seizoen. Dat is het doel. Nu komt ook Oranje erbij. Ik heb zin in komende week."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws