Hazard worstelt nog altijd met dilemma: ''Ik wil niet liegen''

Hazard worstelt nog altijd met dilemma: ''Ik wil niet liegen''

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 15:38ma 08-10-2018 om 15:38

Eden Hazard is na een formidabel WK ook onstopbaar in de Premier League. De vraag blijft echter hoelang hij nog te bewonderen zal zijn op de Engelse velden. De sterspeler van Chelsea twijfelt nog altijd over zijn toekomst.

De 27-jarige Hazard ligt nog tot en met de zomer van 2020 vast bij The Blues. Hazard flirtte op het WK openlijk met Real Madrid, maar nu zou de Rode Duivel toch met Chelsea om de tafel willen zitten. ''Ik zou nu kunnen praten. Als ze bij me komen, zal ik praten. Ik wil niet zeggen dat ik niet praat me de club of de eigenaar (Roman Abramovich, nvdr.). Ik praat veel met hen'', tekent The Sun op.

Het feit dat Hazard bereid is om naar een nieuw voorstel te luisteren, betekent niet dat hij een vertrek uit zijn hoofd heeft gezet. Hazard blijft voor een dilemma staan, zo bevestigt hij. ''Soms sta ik 's morgens op en denk ik dat ik wil vertrekken. Soms denk ik dat ik wil blijven. Het is een moeilijke beslissing.''

Onze landgenoot wil vooral open kaart spelen met Chelsea. Hazard ontkent daarom ook niet dat Real Madrid hem blijft trekken. ''Real Madrid is de beste club ter wereld. Ik wil niet liegen. Het is mijn droom sinds ik klein was. Ik droomde van deze club.'' Hazard wil voorlopig echter zijn topvorm voorzetten en niet altijd bezig zijn met zijn toekomst. ''Ik wil er niet elke dag over praten. We zullen daar binnenkort over spreken'', besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws