'Devroe denkt vooruit en richt vizier op 23-jarige Spanjaard'

'Devroe denkt vooruit en richt vizier op 23-jarige Spanjaard'

08-10-2018 15:10
30

Luc Devroe kreeg de afgelopen weken veel kritiek over zich heen naar aanleiding van de slechte resultaten bij Anderlecht. De sportief directeur ligt de komende transferperiodes dan ook over een vergrootglas. Devroe hoopt wel raak te schieten met Alex Remiro. 

Remiro is een 23-jarige doelman die momenteel vastligt bij het Spaanse Athletic de Bilbao. Volgens El Correo heeft Devroe belangstelling voor de voormalig jeugdinternational. Een transfer zal niet voor januari zijn, maar pas voor volgende zomer. Het contract van Remiro loopt dan immers af en Bilbao-voorzitter Josu Urrutia heeft al aangegeven dat de samenwerking niet wordt verlengd.

De talentvolle Remiro werd vorig seizoen uitgeeleend aan HD Huesca en met 15 clean sheets in 43 optredens had hij een belangrijk aandeel in de promotie naar de Primera Division. De sluitpost keerde terug naar Bilbao, maar daar is hij slechts derde keuze. Ondanks zijn moeilijke situatie hoopt hij toch nog op een voorstel van zijn huidige werkgever. Bovendien weet El Correo te melden dat de hoofdpersoon zelf droomt van een transfer naar de Premier League. Het zal voor Devroe niet gemakkelijk worden om Remiro naar Brussel te halen.