Vanhaezebrouck gaat voor Devroe staan: ''Ik vind dat schandalig''

Vanhaezebrouck gaat voor Devroe staan: ''Ik vind dat schandalig''

08-10-2018 13:20
12

De crisis bij Anderlecht is dankzij een 1-2 zege op Zulte Waregem weer voor even in de kiem gesmoord. In de aanloop naar de match was sportief directeur Luc Devroe één van de personen die het zwaar te verduren kreeg. Schandalig, zo oordeelt coach Hein Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck wilde na afloop weinig kwijt tegenover de media. Hij wilde daarmee een statement maken richting de kritische pers. ''Wij doen niet mee aan al die heisa van buitenaf. Nu worden mensen vlug met de grond gelijkgemaakt. Ik vind dat schandalig. Of ik het over Luc Devroe heb? Onder meer, ja'', toonde Vanhaezebrouck zijn steun tegenover Het Belang van Limburg.

Devroe lag zondag ook flink onder vuur. De meegereisde fans van Anderlecht kwamen een kwartier na de aftrap pas het Regenboogstadion binnen, uit protest tegen het transferbeleid van Devroe. Bovendien werd Devroe door middel van een spandoek geviseerd. Vanhaezebrouck was voorzichtig met uitspraken over deze acties. ''De fans hebben het recht om een actie te ondernemen als zij dat nodig achten. Daar hebben wij niets op te zeggen'', klonk het.

Bekijk ook: HALLO LUC? Devroe gaat viraal met bizarre gelaatsuitdrukking